SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her
···

Lanzarote

Gå tur
på Mars

···
Se video Stier Lanzarote
DEN KANARISKE ØGRUPPE

Føl dig som et rumvæsen. Den vulkanske jord på Lanzarote føles som en helt anden verden. Et sted, hvor der er mere liv, end man skulle tro.

LOS VOLCANES NATURPARK

Los Volcanes Naturpark ligger i udkanten af to beskyttede områder, nemlig Timanfaya Nationalpark og La Geria. Det er et ærefrygtindgydende område af vulkansk oprindelse, som opstod i forbindelse med det seneste udbrud. Kontrasten mellem stilheden og den lyd, som mine støvler frembringer, når jeg går ad stierne, er virkelig ubeskrivelig. De to vulkaner, jeg så i parken, var El Cuervo og La Colorada. Området er det bedste eksempel på størknet lava og zoner med lavagrus, der danner grobund for forskellige meget udbredte mosser. Det er sted med jordfarver og grønne farver, der skaber associationer til planeten Mars.

LA GERIA

Det er helt fantastisk at trekke i dette så specielle område. Det beskyttede naturområde La Geria er interessant på grund af kraterne, der er gravet ud af det vulkanske grus og beplantet med vinstokke i midten. Vinen, som produceres på stedet, har oprindelsesbetegnelsen DOC og er internationalt anerkendt for sin særlige smag.

NOTÉR DIG DETTE TIP / ANBEFALINGER

- Gå altid kun der, hvor det er tilladt.
- Hvis du holder af vin, kan du lægge vejen forbi de forskellige vingårde, der ligger i området.