Naturen i sin reneste form

De Kanariske Øers ubestridte perle er den store rigdom af uberørt natur, som findes i rigt mål i mange varianter. Vulkaner, urskove, paradisiske strande, hav fuldt af liv og klar og skyfri himmel, der tilsammen danner et af de mest værdifulde økosystemer i verden.

00:00
Título
Der er intet bedre end at genoplade sig selv med vulkansk energi ;)
Vídeo
Póster
Senderismo en las Islas Canarias
Senderismo en las Islas Canarias
Tipo
Ancho completo
Imagen
Contenido

En natur, der svøber sig om dig

At blive ét med naturen på øerne er den bedste metode til at komme væk fra det hele og finde ro og føle, hvordan krop og sjæl genoplades med den reneste energi. Nyd den dybe stilhed, der hersker i skovene, betragt vulkanernes imponerende skønhed, eller slap af med at lytte til bølgerne, der slår blidt mod stranden – det er blot nogle af de særlige øjeblikke, man kan opleve her.

26:09
Título
Montañón Negro, Gran Canaria
Póster
DEC TEST video
DEC TEST video
Tipo
Ancho completo
Contenido

Under stjernevrimlen

Himlen på De Kanariske Øer betragtes som den klareste i Europa. Den er rent faktisk beskyttet ved lov mod lysforurening og tæller hele tre Starlight Reserve-certificeringer, hvilket borger for kvaliteten. Det gør øgruppen til et af de tre bedste steder på planeten at kigge stjerner. Fra alle øerne kan man let se stjerner og stjernebilleder med det blotte øje. Derudover har La Palma og Tenerife to af verdens vigtigste internationale observatorier, som man også kan besøge: det astrofysiske observatorium El Roque de Los Muchachos og Teide-observatoriet.

Contenido

Skove fulde af historie 

Udover strande og vulkaner er nogle af de mest fantastiske og magiske naturoplevelser på De Kanariske Øer de utrolige laurbærskove, såsom Anaga på Tenerife og Garajonay Nationalpark på La Gomera. Fascinerende urskove og en af de få tilbageværende repræsentanter for tertiærtiden på kloden. 

Den særlige geografi på De Kanariske Øer og det enestående klima er grobund for en enorm rig og varieret natur med flere end 4.000 endemiske arter af flora og fauna – de fleste i beskyttede områder.
 

Contenido

Naturen ligger åben

De Kanariske Øer byder på imponerende landskaber fulde af kontraster, vulkansk terræn, paradisiske strande og urgamle skove. Det er en øgruppe fuld af muligheder, hvor man kan nyde godt af et netværk af perfekt anlagte ruter med afmærkede, fine og godkendte vandreruter.

Título

Stier, hvor du kan opdage øgruppen til fods

Imagen
Contenido

Vulkanernes land

De Kanariske Øers vulkanske oprindelse giver dem sammen med det fremragende klima og en favorabel geografisk beliggenhed en række særegne kvaliteter. På hver ø kan man opleve unikke landskaber, der synes at være af en anden verden: kratere, huler, lavastrømme og lavamarker, kæmpekratere ... Fra den højeste bjergtop i Spanien, i Teide Nationalpark, til de spektakulære kystlandskaber i El Hierro, er der en hel samling af fortryllende steder, der får de besøgende til at tabe underkæben.

Rigdommen og den varierede natur er en af De Kanariske Øers hovedattraktioner, og 40 procent af det kanariske område er beskyttet i form af fire nationalparker, syv biosfæreområder og tre marinereservater.

Imagen