Gran Canaria

Efecto Pasillo en concierto

Tidligere events

17 June 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Den nye rundvisning i Efecto Pasillo har et stop ved Alfredo Kraus Auditorium. Den mest succesrige kanariske kvartet og skurk i nyere tid markerer tre eksklusive aftaler i sin kalender og dens trofaste følgeres kalender for på koncert at præsentere deres næste album, 'Los Reyes del Mambo', som kommer til salg i foråret 2023.

I denne præsentationsturné får dannelsen af ​​Iván Torres (vokal), Javi Moreno (trommer), Nau Barreto (guitar) og Arturo Sosa (bas) selskab af store musikere som Totó Noriega (percussion), Stefan Navarro (trombone) , Marcos Pulido (trompet) og Tato Latorre (guitarer, keyboards og musikalsk ledelse). Alt sammen med det formål at skabe et uforglemmeligt og unikt show på højden af ​​Los Reyes del Mambo.

Et festligt live, optimistisk og i Efecto Pasillos reneste stil, som ikke vil efterlade dig ligeglad, og hvor sangene fra hans nye værk vil blive blandet med de største hits fra hans musikalske karriere. Sange, der har fået os til at danse kor til kor, siden de satsede på karismatiske og gode tekster."

Kategori

Categoría del evento

Kultur Og Fritid

Alder

Pris

Kontroller venligst hjemmesiden for arrangement / billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React