Tenerife

Festival Veranos del Taoro

Tidligere events

1 to 5 August

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"""Taoro drager fordel af de ekstraordinære klimatiske forhold på en ø med evigt forår, store navne i nationalt drama og et privilegeret naturmiljø, Parque de la Sortija, i kommunen Puerto de la Cruz, for at starte deres egen tradition for åben- luftteater Med Taoro summers samler vi traditionen for arrangementer som Regent's Park Open Air Theatre i London eller Shakespeare in the Park i New York, hvor teatret, på trods af at det er helt udendørs, har omklædningsrum til de tekniske og kunstneriske cast eller makeup-afdelingen .

Et af de kendetegn, der vil definere denne begivenhed, vil være dens pædagogiske kald, dens tolkes uomtvistelige værdi, uomtvisteligheden som værdiværk af de repræsenterede tekster og et forsøg på at bringe kvaliteten af ​​det talte ord tættere på publikum længere væk. fra disse sammenhænge takket være mangfoldigheden af ​​de forslag, der vil trøffele programmeringen af ​​disse tre dage med lokal kultur.

Rammerne vil fremme nydelsen af ​​eftermiddagen og natten for at fylde hjernen ikke kun med kognitive stimuli, men også med sensoriske og oplevelsesmæssige."""

Kategori

Categoría del evento

Festival

Alder

Pris

Kontroller venligst hjemmesiden for arrangement / billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React