LPA SURF CITY NO LIMIT 2023

Gran Canaria

Tidligere events

18 to 20 maj

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"""De Kanariske Øer, hjemsted for den bedst tilpassede surfing
Den anden udgave af LPA Surf City No Limit Fundación DISA afholdes fra 6. til 9. juni på Las Canteras-stranden, Las Palmas de Gran Canaria, De Kanariske Øer.

Gran Canaria, på De Kanariske Øer og dens hovedstad, Las Palmas de Gran Canaria, er igen vært for øjeblikkets bedst tilpassede surfing med fejringen af ​​LPA Surf City No Limit Fundación DISA 2024, et mesterskab tilhørende Parasurfing Spanish Cup of det spanske surfforbund, fra 6. til 9. juni ved Las Canteras-stranden, i Cícer-området. Efter succesen med sin debut sidste år, vil begivenheden, der samler nogle af de mest fremragende nationale atleter i denne disciplin, i 2024 blive en af ​​de vigtigste tilpassede surfing-begivenheder i Europa.

En gratis festival åben for offentligheden fra torsdag den 6. juni til søndag den 9. juni. En hel weekend med fritid og livesport med samme filosofi: inklusion, integration, forbedring og alt det spektakulære konkurrence på højeste niveau.
Alle oplysninger om denne nye udgave af LPA Surf City No Limit Fundación DISA 2024 er tilgængelige på hjemmesiden www.openlpa.surf og på begivenhedens officielle netværk (openlpasurfcity).

"

Kategori

Categoría del evento

Sport

Alder

Pris

Dette arrangement er gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React