Rozalén. Gira 2024. Gran Canaria

Gran Canaria

6 to 7 September

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Rozalén er tilbage med et brag på vores lands scener! Den talentfulde stemme fra spansk pop og singer-songwriter kommer med et nyt album, der er planlagt til at skinne i 2024, og hun har allerede givet os en forsmag på sin spektakulære første single ""Lo tengo claro"".

På denne længe ventede turné vil Rozalén tage os med på en spændende rejse gennem de nye sange på dette projekt, møjsommeligt lavet over to år mellem de pulserende studier i Madrid og Miami, under den opmærksomme produktion af Ismael Guijarro. Kunstneren, kendt for tidløse hymner som ""La Puerta Violeta"" og ""Vivir"", fordyber sig i pop- og rootsmelodier, der trækker på national og latinamerikansk indflydelse. Resultatet er en fascinerende fusion, hvor det nutidige omfavner det autentiske. Med Rozaléns egne ord, ""Dette album er et kalejdoskop af omfavnelser og dueller; en afspejling af år, hvor enkelhed og det væsentlige bliver hovedpersonerne"".

Som sædvanligt vil hver eneste af koncerterne på denne tour blive glimrende oversat til tegnsprog af Beatriz Romero, Rozaléns tolk. På denne måde bekræfter kunstneren sit engagement i et inkluderende show, åbent for alle hjerter og ører, der ønsker at fordybe sig i hendes musik."

Kategori

Categoría del evento

Musik

Alder

Pris

Kontroller venligst hjemmesiden for arrangement / billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React