Gran Canaria

Kike Pérez - ¿ES LA MIL?

16 December 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Kike Pérez vender tilbage og med et spørgsmål 'Es la Mil?' eller 'Er det tusind og noget?' Vi ved ikke, om det ubetinget anerkendende publikum har svaret. Komikeren, skuespilleren og tv-værten i sin seneste rolle er ikke særlig klar og beslutter sig for at gøre en matematisk fejl til en dyd og i processen til latter.


Dette tal handler om tal. Og det begynder med et rundt tal mellem spørgsmålene 'ER DET ET TUSENDEL?'. Slut dig til De Kanariske Øers komiker Kike Pérez i Alfredo Kraus Auditorium til et sjovt show, der udforsker spørgsmålet: Hvad vil det sige at være en Kanarisk Øboer?

Og i 2023 opnåede han dette fænomenale antal shows. Baseret på de beregninger, der er lavet siden 2006, året hvor han begyndte sin professionelle karriere, vil Kike Pérez i år optræde med sit 1000. show, hvilket var utænkeligt for komikeren fra Lanzarote, da han startede ud. Det, der har været umuligt at afgøre, er, hvilket af hans shows, der præcist bliver nummer 1000.

Komikeren, skuespilleren og tv-værten i sin seneste rolle har besluttet at gøre denne matematiske fejl til en dyd, og ""for en sikkerheds skyld"" har han planer om at fejre dem alle. De Kanariske Øers komiker Kike Pérez fejrer sit 1000. show med en ny turné, ""Er det den tusinde?"". Uanset om det er hans faktiske 1000. show eller ej, vil det helt sikkert blive en nat med latter og gode stunder.
"

Kategori

Categoría del evento

Humor

Alder

Pris

Kontroller venligst hjemmesiden for arrangement / billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO