Gran Canaria

La Trova. Especial 20 años

Past event

23 September 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"La Trova fejrer sit 20 års jubilæum. Et jubilæum at fejre med det loyale publikum, der nyder sin karakteristiske lyd. Sange, der skjuler minder, øjeblikke og en masse liv. Til denne begivenhed vil medlemmerne af La Trova blive ledsaget af Nancy Fabiola Herrera og Yanely Hernández.
La Trova blev grundlagt i 2003 ud fra ønsket om en gruppe venner med musikalsk og kunstnerisk talent. Mange kom fra universitetets tun, andre fra folkloristiske, rock- eller jazzgrupper osv. Alle med det fælles mål at skabe den lyd, som de er anerkendt for på og uden for De Kanariske Øer.
Med 13 udgivet album skjuler deres sange et uendeligt antal minder, anekdoter, steder, øjeblikke og mange strejf af liv, glæde og kærlighed. De har ledsaget kunstnere af størrelsen Armando Manzanero, Braulio, Los Sabandeños, Rosario Flores, Carlos Baute, Edurne, Efecto Pasillo, Los Gofiones og mange flere.
For at fejre dette 20-års jubilæum vil medlemmerne af La Trova blive ledsaget af Nancy Fabiola Herrera og Yanely Hernández.
"

Kategori

Categoría del evento

Musik

Alder

Pris

Kontroller venligst hjemmesiden for arrangement / billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO