34º Feria de artesanía de Lanzarote

Lanzarote

Tidligere events

8 to 15 September

Islas

Lanzarote

Descripción del evento

"Den 34. udgave af Lanzarote Craft Fair, det mest prestigefyldte møde for håndværkere på øen og en af ​​de vigtigste messer på De Kanariske Øer, finder sted fra 8. til 15. september 2023. Denne årlige messe falder sammen med festivalen Nuestra Señora de Los Dolores (Vor Frue af sorger), øens skytshelgen, i byen Mancha Blanca. Dens mål er at fremme skabelsen af ​​lokale kunsthåndværkere.
Lanzarote Craft Fair er et must-besøg for enhver besøgende på De Kanariske Øer. Denne årlige begivenhed viser det bedste af traditionelt og moderne håndværk fra hele øerne, fra smuk keramik og tekstiler til indviklede smykker og træværk. Opdag også de teknologiske innovationer, der ændrer landskabet for traditionel håndværksproduktion.
Lanzarote Craft Fair i 2023 vil byde på over 100 håndværkere fra hele De Kanariske Øer, der viser deres traditionelle og moderne kunsthåndværk. Besøgende kan også nyde levende musik, parrandas (traditionel De Kanariske Øers folkemusik), workshops, traditionelle spil og smagsprøver.
"

Kategori

Categoría del evento

Messe

Alder

Pris

Dette arrangement er gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React