MOVE. III Festival Internacional de las artes del movimiento en Canarias. Lanzarote

Lanzarote

Tidligere events

13 to 15 June

Islas

Lanzarote

Descripción del evento

"""Bevægelseskunst fortsætter med at være en af ​​de valgte måder at forholde sig på. Mennesker har altid brugt rytmisk eller arytmisk bevægelse til at forbinde sig med de fremherskende manifestationer af hver æra, fra danse forbundet med overbevisninger om beskyttelse og offer til Moder Jord, til vores nutid, hvor det manifesterer sig i mennesker på den ene eller anden måde og skaber identiteter knyttet til bevægelseskunstens stilarter.

Bevægelseskunsten fortsætter med at udvide deres discipliner på en mere og mere nutidig måde. Den mest klassiske version af de mest krævende og klassiske stilarter er ikke tilsidesat, hvor disciplinen på de forskellige skoler bestemmer kunstneren.

I de seneste årtier har de mest nutidige begreber overtaget fra de mest klassiske discipliner, med et paradigmeskifte i den måde, bevægelseskunsten opfattes på.

Sådan blev MOVE CANARIAS grundlagt, der fejrede sin fjerde udgave i 2024, efter at have optrådt på Lanzarote, Tenerife, La Gomera og El Hierro, og som søger at dykke ned i bevægelseskunstens forslag med særlig opmærksomhed i denne udgave til træning og at være en førende internationalt åbent område af interesse for de Kanariske Øers besøgende og lokale, beliggende i forskellige byer på øerne, hvilket giver forslagene en plural dimension.
"""

Kategori

Categoría del evento

Festival

Alder

Pris

Dette arrangement er gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React