El lago de los Cisnes

Tenerife

Tidligere events

17 November 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"The International Ballet Company præsenterer Swan Lake, en af ​​de mest kendte klassiske balletter i verden, i La Laguna University Auditorium. Dens første forestilling går tilbage til den 4. marts 1877 på Bolshoi Theatre i Moskva.

Næsten tyve år senere, den 15. januar 1895, blev den opført igen på Mariinsky Theatre i Sankt Petersborg. Det var så vellykket, at nutidens koreografer stadig opfører denne klassiske ballet under navnet Svanesøen – Ballet fra Sankt Petersborg.
Musikken til Svanesøen er komponeret af Pyotr Ilyich Tchaikovsky, musikalsk forfatter til andre balletter som Nøddeknækkeren, Tornerose, Romeo og Julie og Overture 1812.
Ballettens hovedplot kredser om Siegfried, en prins, der er forelsket i prinsesse Odette, over hvem den onde troldmand Von Rothbart fortryllede for at gøre hende til en svane om dagen og menneske om natten. Forbandelsen kan kun brydes, hvis prinsessen finder ægte kærlighed. Siegfried, som skal vælge en kone ved næste bal, bliver dog også offer for tryllekunstnerens bedrag. Så meget, at han formår at forvirre ham til det punkt, hvor han afgiver et løfte til sin datter Odile, den sorte svane.""
Den trettende udgave af Lagunero-universitetsbegivenheden dedikeret til ballet omfatter en bred vifte af konferencer, workshops og seminarer rettet mod den brede offentlighed og vil finde sted i San Cristóbal de La Laguna og online fra 30. november til 8. december 2023.
"

Kategori

Categoría del evento

Dans

Alder

Pris

Kontroller venligst hjemmesiden for arrangement / billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React