Gala de Solistas de la Danza Clásica. Tenerife

Tenerife

Tidligere events

17 April 2024

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"Fordyb dig i en unik aften fuld af elegance: vores BALLET SOLOIST GALA. På denne meget specielle aften vil de mest fremragende dansere fra den aktuelle scene slutte sig til os på scenen for at betage os med deres teknik, dygtighed og passion.

Prima-ballerinaerne vil skinne i solo-optræden af ​​ikoniske stykker som ""Svanesøen"", ""Don Quixote"", ""Nøddeknækkeren"", ""The Corsair"", ""Scheherazade"", ""Chopiniana"", ""Esmeralda"" og ""Harlequinade"", der viser deres talent og giver os et uforglemmeligt show for alle kunst- og danseelskere.

Vores cast af solister kommer fra prestigefyldte balletkompagnier rundt om i verden, roste for deres evne til at formidle historier og vække følelser gennem dans. Hver danser har deres egen unikke stemme, og ved denne galla vil du få mulighed for at værdsætte deres individualitet, når de optræder i soloer, der er nøje udvalgt til at fange og røre vores hjerter.

Uanset om du brænder for dans eller opdager denne smukke kunst for første gang, vil vores Ballet Solo Gala tilbyde dig en uforglemmelig oplevelse. Du vil være vidne til den perfekte fusion af musik, bevægelse og kunstneriske udtryk, der bliver transporteret ind i en verden af ​​drømme og intense følelser.

En ekstraordinær mulighed for at fordybe dig i klassisk ballet, når det er bedst."

Kategori

Categoría del evento

Dans

Alder

Pris

Kontroller venligst hjemmesiden for arrangement / billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React