MOVE 2023. III Festival Internacional de las artes del movimiento en Canarias. Tenerife

Tenerife

Tidligere events

6 to 8 June

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"Bevægelseskunsten er fortsat en af ​​de valgte måder at forholde sig på. Mennesker har altid brugt rytmisk eller arytmisk bevægelse til at forbinde sig med de fremherskende manifestationer af hver æra, fra danse forbundet med overbevisninger om beskyttelse og ofring til Moder Jord, til vores nuværende tid, hvor det manifesterer sig i mennesker på den ene eller anden måde, skaber identiteter knyttet til bevægelseskunstens stilarter.

Bevægelseskunsten fortsætter med at udvide deres discipliner på en mere og mere nutidig måde. Den mest klassiske version af de mest krævende og klassiske stilarter er ikke tilsidesat, hvor de forskellige skolers disciplin bestemmer kunstneren.

I de seneste årtier har de mest nutidige begreber overtaget fra de mest klassiske discipliner, med et paradigmeskifte i den måde, bevægelseskunsten opfattes på.

Sådan blev MOVE CANARIAS grundlagt, der fejrede sin tredje udgave i 2023, efter at have optrådt på Lanzarote, Tenerife, Gran Canaria og La Palma, og som søger at dykke ned i bevægelseskunstens forslag med særlig opmærksomhed i denne udgave til træning og at være en førende internationalt åbent område af interesse for de Kanariske Øers besøgende og lokale, beliggende i forskellige byer på øerne, hvilket giver forslagene en plural dimension.
"

Kategori

Categoría del evento

Festival

Alder

Pris

Dette arrangement er gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React