XIII Noche de cuentos

Tenerife

Tidligere events

14 October 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"Den 31. udgave af STORY NIGHT vil igen samle 16 historiefortællere i sessioner for voksne (ved det gamle Convento de Santo Domingo) og for familier (på La Lagunas Plaza de la Catedral) lørdag den 14. oktober, hvor der afholdes seks sessioner i løbet af hele kl. dag.

Programmet suppleres af parallelle aktiviteter, der begynder den 9. oktober med workshops (for børn og voksne), otte ""Encountered Cloisters"" med individuelle sessioner afholdt i arvegårde, tilgængeligheden af ​​""Storytelling Walk"" gennem La Lagunas gader mellem sessionerne og publikationer, der præsenteres som en del af Tenerife Bogmessen. Alle aktiviteter er gratis og kapaciteten er begrænset. Du kan booke din plads på denne hjemmeside (også gratis). Vi glæder os til at se dig!

VIGTIGT: Tilgængeligheden af ​​invitationer vil blive annonceret via Troysteatro og Cultura La Lagunas sociale mediekonti.

Fra 10.30 til 20.00 på Plaza de la Catedral (bogmessescenen), gratis adgang; og fra kl. 21.00 til kl. 01.00 i Convento de Santo Domingo, gratis adgang med invitation
For at deltage i voksensessionerne i Convento de Santo Domingo kan du få din gratis invitation på giravento.es
"

Kategori

Categoría del evento

Kultur Og Fritid

Alder

Pris

Dette arrangement er gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React