Haría

Denne rute er placeret i det nordlige Lanzarote og kan beskrives som fire forskellige ruter i én. Den er smuk og teknisk og en af de mest karakteristiske ruter på Lanzarote. Den er også kendt som en af strækningerne i Haria Extreme Trail Race.

Den starter i Haria og går ad brede jordstier op til øens nordligste del – Orzola. Herfra starter den stigende del, en lang og langsom stigning, hvor stierne også bliver mere tekniske. Man passerer Mirador del Rio, hvorfra man har spektakulært udsyn over Isla Graciosa og Atlanterhavet. Ruten falder på en mere teknisk sti ned til Bajo Risco. Derpå en sidste stigning op til Guinate-stigningen. Herefter passerer man den smukke bakkekam Risco de Famara inden tilbagekomsten i Haria.

Denne rute passerer gennem tekniske vulkanske dele, sandede kyststrækningen, brede stigninger og mere tekniske nedstigninger, men under alle dele har ruten storslåede udsigter og et spektakulært landskab.

Distance
33 km
Negative slope
1.400 m
Positive slope
1.400 m
Localidad
Haría
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Haría
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Haría
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
3
257
13
262
10045