Tias

Denne rute er placeret på Lanzarotes østkyst og går fra Tías til Uga og passerer ni forskellige vulkaner.Efter starten i Tías stiger ruten på en grusvej og når Montaña Blanca. Nedstigningerne fra Montaña Blanca er hurtige, men til at løbe på og består i jordstier på vulkanerne og skråninger med sort grus.

Stigningen op ad Guardilama er hård – en vulkansk kegle med huller, der er blevet delvist ophobet af lavasten. Fra denne tinde har du en storslået udsigt ud over Fuerteventuras og Lanzarotes kyster samt imod indlandet og Timanfaya og la Geria. Denne rute fortsætter ad lette stier til Uga med nogle gode nedstigninger i det løse, sorte vulkangrus.

Dette er en meget underholdnede rute, der går op og ned gennem og forbi de forskellige vulkaner. Nogle dele med mere tekniske stier, som har løse sten, men de fleste stier kan løbes.

Distance
24 km
Negative slope
1.400 m
Positive slope
1.500 m
Localidad
Tías

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
3
257
13
262
10045