Anfi Tauro Golf

En golfbane med et innovativt design på Gran Canaria

Anfi Tauro Golf er en golfbane med et helt særligt design. De internationalt anerkendte arkitekter Von Hagge, Smelek og Baril har lavet idégrundlaget med udgangspunkt i Arizona-stilen, hvor ørkenlandskabet er i centrum kombineret med klipper og palmer. Derfor er der ikke nogen traditionel "rough", men i stedet er der områder med komprimeret sand dekoreret med kaktusser. En virkelig innovativ golfbane, der ligger tæt på Puerto Rico på sydsiden af Gran Canaria.

Et parti golf med udsigt til Tauro-dalen

Golfbanen Anfi Tauro Golf byder på konkurrencegolf på højt niveau, da banen har 6 tees fra start ved de fleste huller, tilpasset alle handicaps. Banen blev indviet i 2007 og byder på en imponerende udsigt over havet fra hul nr. 6, i læ af Tauro-dalens slugt. Øvelsesbanen anses for at være en af de bedste på Gran Canaria, da man kan spille fra begge sider.

Even
72
Handicap
36
Hole number
18
Round time
4 horas
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Mogán
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
  • Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
  • Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
2
258
13
262
10045