SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Meloneras Golf

Meloneras Golf Baner på Gran Canaria
Meloneras Golf Baner på Gran Canaria
Meloneras Golf Baner på Gran Canaria
Meloneras Golf Baner på Gran Canaria

En krævende golfbane tæt på Maspalomas

Meloneras Golf er en golfbane med en udformning, der kræver et højt teknisk niveau af spillerne. Banen er skabt af den præmierede arkitekt Ron Kirby og har et gennemspil med stigende sværhedsgrader for spillere med forskellige handicaps. Det gælder f.eks. hullerne 14 og 16, der kræver præcision, fordi golfkuglen skal hen over en skråning. Golfbanen ligger tæt på turistcentret Maspalomas på sydsiden af Gran Canaria og er velegnet til spillere, der gerne vil vise deres bedste kunnen.

Spille golf i tæt på havet på Gran Canaria

På den første spillestrækning har Meloneras Golf en imponerende udsigt til bjergene på sydsiden af Gran Canaria, og på den anden spillestrækning er der udsigt over havet og lystbådehavnen i Pasito Blanco. Golfbanen ligger så tæt på havet, at ved hullerne 13, 14, 15 og 16 ser det ud til, at greenen bliver et med havet. 18 huller, par 72, i en autentisk oase med palmer og søer i nærheden af det 4-stjernede luksushotel Lopesan Costa Meloneras.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN
18

18

71

71

Hombres 26 / Mujeres 36

Hombres 26 / Mujeres 36

4.30 horas

4.30 horas

DISCOVER