SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Puerto de Gran Tarajal

Puerto de Gran Tarajal + Marinaer og lystbådehavne på Fuerteventura
Puerto de Gran Tarajal + Marinaer og lystbådehavne på Fuerteventura
Puerto de Gran Tarajal + Marinaer og lystbådehavne på Fuerteventura

En fiskerby med lystbådehavn

Havnen i Gran Tarajal, der ligger på sydsiden af Fuerteventura, har kapacitet til såvel lystbåde som fiskefartøjer med sine 170 fortøjninger. Havnen ligger i den lille landsby af samme navn, med en udpræget stemning af fiskermiljø, og det rolige vand skyldes den beskyttelse, som havnen får fra landskabets udformning. Molen har sublift, hejseværk og ophalerbedding, og landgangsbroerne har el og drikkevand. Tæt herpå er der brusere og toiletter, der kan benyttes af alle brugerne af denne marina.

En rolig marina med fortøjninger på Fuerteventura

Gran Tarajal har en strandpromenade, der ligger lige ved marinaen, og byder på en lang række fritidsfaciliteter og gastronomi. Besøgende i den rolige marina i Gran Tarajal kan benytte lejligheden til at smage en ret tilberedt af frisk fisk i en af de specialiserede restauranter i området. Overvågningstjenesten døgnet rundt i denne marina giver brugerne mulighed for trygt at nyde besøget på dette sted.

Isla Fuerteventura

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN
170

170

5 m.

5 m.

DISCOVER