Casa Tomarén

Smukke feriehuse i indonesisk miljø på La Geria
For at komme til Casa Tomarén skal man gå mellem lavastrømme i ufrugtbare områder med malpaís og vulkansk aske i La Geria-landskabet midt på Lanzarote. På dette vidunderlige tilflugtssted er der tre ting, som aldrig ændrer sig fra du står op, til du går i seng: privatlivets fred, allestedsnærværelsen af buddhaer og en atmosfære med islæt af zen, som i stor udstrækning skyldes stilheden, de smukke møbler importeret fra Java, de marokkanske tæpper, yogaen og det altid gådefulde landskab på denne vulkanø.
Bade i pool inde i en naturlig grotte ("jameo")
Disse fascinerende, fredfyldte omgivelser, som man kun kan opleve, hvis man tager ophold på stedet, består af tusinder af kroge, hvor man kan blive helt væk næsten uden at støde på en levende sjæl, lava og vinstokke, så langt øjet rækker ud mod den unikke horisont og ikke mindst de otte intime, fredfyldte feriehuse, der alle har indonesiske navne. Trapper formet af vulkanske sten fører til et helt utroligt sted: den opvarmede pool/sø, som skjuler sig inde i en naturlig "jameo" (grotte) mellem "pavilloner", palmer og frugttræer. Det er som at røre ved himlen med hænderne.
Airport distance
16 km
Environment
Landligt
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Spa
Localidad
San Bartolomé

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Map of Casa Tomarén
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
3
262
262
10045