Kro El Patio

Fantastisk familiejet landsted midt i en bananplantage

På Tenerifes nordlige kyst ligger kroen El Patio, der overgår alle forestillinger om, hvad det vil sige et overnatte på et helt særligt sted. Dette familieejede landsted, med flere hundrede års historie, ligger midt i kæmpemæssige bananplantager, hvor der er masser af gangstier til at lade batterierne op og slippe væk fra det hele. Det perfekte sted til at rive nogle dage ud af kalenderen og koble fra. Bare fem minutter i bil fra landsbyen Garachico, en fiskerlandsby fyldt med charmerende hjørner.

Hotel med stor gårdgave og palmer i Garachico

Hotellets hovedbygning, hvor værelserne ligger, er uden den store luksus men med god udsigt. Den ligger rundt om en fantastisk gårdhave, der er stedets centrum. Høje palmer og århundrede gamle træer, der giver skygge og en fredfyldt stemning. Dagen byder dog på meget mere: man kan gå mellem bananpalmerne, ligge sig ved svømmebassinet eller spille det klassiske engelske spil kroket. Der er også en bugt i nærheden, hvor man kan tage ned og bade. Der serveres ikke aftensmad til daglig, hvilket imidlertid ikke er nogen ulempe, eftersom der ligger rigtigt gode restauranter lige i nærheden.

Parking
Restaurant
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
Garachico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
1
262
262
10045