SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Kornmuseet La Cilla

Kornmuseet La Cilla på Fuerteventura
Kornmuseet La Cilla på Fuerteventura
Kornmuseet La Cilla på Fuerteventura

Få kendskab til Fuerteventuras landbrugshistorie

Kornmuseet er beliggende i bygningen Casa de La Cilla i La Oliva i den nordlige del af af Fuerteventura. Denne gamle stenbygning har en høj historisk værdi og blev istandsat for at huse dette museum. De besøgende kan få kendskab til øens landbrugshistorie, og de vil blive overrasket over lige præcis hvor vigtigt, kornet var for livet på Fuerteventura. Under dette interessante besøg, som inkluderer en fotografisk udstilling for en bedre forståelse af markarbejdet, kan man forstå, hvordan faktorer som overgræsning bidrog til dannelsen af øens aktuelle barske landskab.

Genskabning af korndyrkningen

Kornmuseet er det perfekte sted til at lære, hvordan man tidligere producerede korn. En række genstande, instrumenter, fotografier og oplysninger relateret med landbrugsarbejdet gengiver en del af Fuerteventuras historie, der i løbet af mange århundreder var kendt som “De Kanariske Øers kornkammer”, da det var her, man dyrkede det korn, der var nødvendigt for at ernære hele øgruppen. De besøgende kan deltage i en gengivelse af korndyrkningen, observere landbrugsredskaberne og få en forklaring af landets fauna. Museet promoverer også legende og didaktiske aktiviteter.

Isla Fuerteventura

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN
sí

sí

DISCOVER