Angustias-kløften

Et privilegeret naturområde, der er ideelt til vandring
Det beskyttede landskab i Las Angustias-kløften strækker sig over fire kommuner på La Palma: El Paso, Tijarafe, Los Llanos de Aridane og Tazacorte. Dette utrolige naturområde med høj natur- og landskabsværdi støder op til nationalparken Caldera de Taburiente. Kløften starter i området, der er kendt som Dos Aguas, hvor de permanente bække i La Caldera mødes, og det er et ideelt sted til vandring på grund af dets ekstraordinære skønhed og særegenhed. På ruten kan de besøgende opdage helligdommen Nuestra Señora de Las Angustias, som er meget æret på øen.
Opdag skønheden ved Cascada de Colores-vandfaldet
Las Angustias-kløften fascinerer de besøgende, og dens stejle landskab gør den til ét af øens bedste steder til at dyrke ekstremsport, men det er også perfekt til vandring. Dette særegne naturområde er karakteriseret ved de imponerende stejle bjergvægge dækket af vegetation og det smukke billede, som de frodige skove af kanarisk fyrretræ – en endemisk kanarisk art – udgør. Belønningen ved at venturere ind i kløften er, at man kan opdage det berømte Cascada de Colores-vandfald. Det anbefales at medbringe mad og drikke og iføre sig passende fodtøj.
Localidad
El Paso, Tijarafe, Los Llanos de Aridane, Tazacorte.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Betræd ikke områder, hvor det ikke er tilladt, og respektér stiernes afmærkning. At bevæge sig uden for stierne skader omgivelserne og kan desuden være farligt for dig og dem, du følges med.
- Tænd ikke ild uden for de tilladte områder, og vær i særdeleshed forsigtig med det i sommermånederne.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...).
5
10
262
10045