SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Mahoh

Mahoh Kroferie på Fuerteventura
Mahoh Kroferie på Fuerteventura
Mahoh Kroferie på Fuerteventura
Mahoh Kroferie på Fuerteventura
Mahoh Kroferie på Fuerteventura

Et landsted på det nordlige Fuerteventura

Når ting udføres med kærlighed og opmærksomhed, opstår der steder så ægte som Mahoh, et renoveret landssted, hvor stenenes naturlighed og træets varme passer perfekt ind i Fuerteventuras enkle natur. Hotellet, der ligger på den nordlige del af øen, er lige så betagende som de overdådige solnedgange, som man kan nyde fra de møller, der pynter bjergene omkring hotellet. Receptionen er ikke åben hele tiden, men der er heste, køkkenhave og ro.

Restaurant med typiske lokale retter

En have med vulkansk sand – det perfekte sted til at se på stjerner om aftenen – med spredte kaktus omgiver hotellet. Fra alle værelser, der er indrettet i landlig idyl, er der udsigt til den smukke palmelund. Mahoh har meget at byde på: en stald med heste, en fantastisk have, et indbydende svømmebassin og et bibliotek fyldt med klassikere. Der er også en restaurant med canariske retter tilberedt med kærlighed, som f.eks. gedekid, og efter 10 minutters kørsel ligger en perle, de skønne strande El Cotillo.

Isla Fuerteventura

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN
Landlige

Landlige

Ja

Ja

Ja

Ja

DISCOVER