SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Hotel Villa Hermigua

Kroferie Kroferie på La Gomera
Kroferie Kroferie på La Gomera
Kroferie Kroferie på La Gomera
Kroferie Kroferie på La Gomera
Kroferie Kroferie på La Gomera

Et hotel med tagterrasse på den nordlige del af La Gomera

Stenene og bregnerne er den skønneste kulisse for det charmerende hotel Villa Hermigua, der er intet mindre end fantastisk med sin tagterrasse. Et podium af luksus, hvor man kan slappe af med en bog på terrassen af træ, eller nyde solen smedejernsstolene mens man nyder den flotte udsigt over dalen Hermigua i den nordlige del af La Gomera. Her er frodigt, ren luft, et fantastisk klima og bjerge, der fortsætter ud i havet.

Besøg Garajonay, og nyd de lokale retter

Den landlige idyl på dette landsted med en historie på over 120 år mærkes specielt i gårdhaven mellem palmer og farverige geranier eller ved den gamle restaurerede brændeovn, som gæsterne også kan nyde godt af. Selvom naturreservatet Garajonay er et af de store trækplastre, er det også en tur værd at besøge de små gader i Hermigua. Og glem ikke muligheden for at prøve den lokale gastronomi med smagfulde traditionelle retter på hotellets restaurant med levende musik.

Isla La Gomera

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN
Landlige

Landlige

Ja

Ja

Ja

Ja

DISCOVER