SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Kro El Patio

Kro El Patio + Kroferie på Tenerife
Kro El Patio + Kroferie på Tenerife
Kro El Patio + Kroferie på Tenerife
Kro El Patio + Kroferie på Tenerife
Kro El Patio + Kroferie på Tenerife

Fantastisk familiejet landsted midt i en bananplantage

På Tenerifes nordlige kyst ligger kroen El Patio, der overgår alle forestillinger om, hvad det vil sige et overnatte på et helt særligt sted. Dette familieejede landsted, med flere hundrede års historie, ligger midt i kæmpemæssige bananplantager, hvor der er masser af gangstier til at lade batterierne op og slippe væk fra det hele. Det perfekte sted til at rive nogle dage ud af kalenderen og koble fra. Bare fem minutter i bil fra landsbyen Garachico, en fiskerlandsby fyldt med charmerende hjørner.

Hotel med stor gårdgave og palmer i Garachico

Hotellets hovedbygning, hvor værelserne ligger, er uden den store luksus men med god udsigt. Den ligger rundt om en fantastisk gårdhave, der er stedets centrum. Høje palmer og århundrede gamle træer, der giver skygge og en fredfyldt stemning. Dagen byder dog på meget mere: man kan gå mellem bananpalmerne, ligge sig ved svømmebassinet eller spille det klassiske engelske spil kroket. Der er også en bugt i nærheden, hvor man kan tage ned og bade. Der serveres ikke aftensmad til daglig, hvilket imidlertid ikke er nogen ulempe, eftersom der ligger rigtigt gode restauranter lige i nærheden.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN
Landlige

Landlige

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

DISCOVER