SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Gloria Thalasso Amadores

Gloria Thalasso Amadores Spabade og thalassoterapicentre

En spa med udsigt til stranden i Amadores

At kunne sige farvel til stressen med en omgang shiatsu-massage, på en udendørs seng og med havet som baggrundslyd samt udsigt til den imponerende Amadores-strand, er uerstattelig luksus på Gloria Thalasso Amadores. Dette fantastiske center for thalassoterapi på Hotel Gloria Palace Amadores på den sydvestlige del af Gran Canaria råder over et charmerende areal på hele 1.800 m², hvor den stimulerende Fitnesspool springer i øjnene. Det er et afslappende kredsløb med havvand, jets og sæder med mikrobobler.

Behandlinger i kabine og afslapningsrum i avangardistisk design

Fra dette termiske paradis kan man se kysten takket være de meget høje glasvinduer. Efter kredsløbet kan man tage en dukkert i varmtvands- og koldtvandsbassinerne, gå i fitnesscenter med store graffitivægge eller begive sig ind i universet af à la carte-behandlinger, der tilbydes i 30 kabiner. Algeindpakninger, peeling med chokolade, aloe vera eller blomster, orientalsk og ayurvedisk massage, akupunktur - kun mod bestilling - eller ganske enkelt nogle kontemplative øjeblikke i afslapningsrummet, der ubestrideligt har avangardistiske træk.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER