SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Hotel Jardín Tecina

Hotel Jardín Tecina Spabade og thalassoterapicentre på La Gomera

Kleopatra-bad i Club Buganvilla

Mælk, havkollagen og parfumerede olier for at få silkehud. Det er, hvad Kleopatra-badet lover, en ægte delikatesse på det pragtfulde Hotel Jardín Tecina. Club Buganvilla ligger i turistbyen Playa de Santiago på den sydlige del af La Gomera og byder på indbydende behandlinger: ayurvedisk og terapeutisk massage, indpakninger (drænende kropsmaske), 'manipedi' efter den nyeste mode eller sauna. Men det mest eksklusive er måneritualerne: Luna Creciente (tiltagende måne) kærtegner kroppen med jasminessens og med hvid te til ganen.

‘In room spa’ og boblebad lige ved poolene

Gæsterne kan nyde godt af en ægte afslapningsoase med 'In room spa'. Denne service skal reserveres i receptionen. Når man så har valgt mellem Valor, Serenity, Zen eller Amor, udsmykker hotelpersonalet badeværelset og gør det tiltrækkende: stearinlys med duft, essenser, intim musik og god te. Udendørs kan man vælge enten at nyde boblerne i de 2 spabade, der findes ved siden af den anden swimmingpool og lige ved skønhedssalonen og fitnesslokalet.

Isla La Gomera

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER