SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Centro Aqua Princess

Centro Aqua Princess Spabade og thalassoterapicentre på La Palma
Centro Aqua Princess Spabade og thalassoterapicentre på La Palma
Centro Aqua Princess Spabade og thalassoterapicentre på La Palma

En fantastisk spa på kysten ved Fuencaliente

På sydsiden af La Palma og helt ned til strandkanten ligger Hotel Teneguía Princess med de fantastiske faciliteter i Centro Aqua Princess, en spa integreret i smukke, grønne omgivelser. Kun glasset i vinduerne skiller den fra haverne med bananplanter, den anlagte sandstrand og resortets restauranter. Et landskab, som man kan betragte, når man ligger henslængt i hængekøjerne med bobler, i spabadet eller under vandfaldene og strålerne fra svanehalsene i varmtvandspoolen.

Traditionel kanarisk massage og 'luxury-starlight'-senge

Men alle disse former for behandlinger med vinterapi, chokoladeterapi eller saunaer og Vichy-brusere kan dog ikke måle sig med traditionel kanarisk massage. Den originale blanding af aloe vera, honning og havsalt giver en hud, der er så blød og glat, som den man får med Fuego de Sol, et kropsritual baseret på rosmarinolie. Der er flere psykedeliske fristelser i form af 'luxury-starlight'-senge, jet-spabad og afslappende farver. Massagebehandlingerne på komfortable vandsenge er prikken over i'et på en dag i spaen.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER