SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Spa by Clarins Gran Meliá Palacio de Isora

Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife

Spa på det luksuriøse Hotel Gran Meliá Palacio de Isora

Let parfumerede kolde håndklæder, udendørs bade med rosenblade og aromatiske essenser og kosmetik fra Natura Bissé. Dette er kun nogle af det, man kan forkæle sig selv med i Yhi Spa. Dette fantastiske wellness- og skønhedscenter på det luksuriøse Hotel Gran Meliá Palacio de Isora på Sydtenerife omfatter 2.000 m² rektangulær, hydrotermisk swimmingpool, badet i naturligt lys i et udsøgt, stilrent design helt som selve resortet.

Afslapning i centret med vandritualer

Yhi Spa sætter sit moderne, avangardistiske præg alle steder, specielt i afslapningsrummet med de ultramoderne senge og den dæmpede belysning. Også i centret for vandritualer med sauna, farveterapibrusere, udendørs kabiner og zen-område, hvor kredsløbet på 1 time slutter. Det kan være svært at vælge behandling pga. de mange muligheder, selv om en af det mest efterspurgte er ‘ready for sun’, der nærer og forbereder huden, inden der tages sol, så man bliver perfekt solbrændt.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER