Tacones Prohibidos

Gran Canaria

Tidligere events

27 October 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Dette er ikke et monologshow, det er et show af kvindelige karakterer for bedre at forstå halvdelen af ​​verdens befolkning.
Ja, fordi 49,5 % af de mennesker, der bor på denne planet, er kvinder – 3,8 milliarder – og mange af dem tager de hæle hver dag, der tjener til at fortsætte med at bryde igennem og bryde århundreders tavshed.
De er de anonymes sejre, opfindere af drømme og beskyttere af frihed. Nogle er skrøbelige heltinder i hverdagen. Andre er overlevende fra den forstummede historie.
Vores karakterer repræsenterer millioner af dygtige kvinder - dygtige eller uperfekte, nogle gange endda hysteriske, men altid uundværlige. Kvindelige elskere af det forbudte, lidenskabens elskerinder og frem for alt ejere af deres fremtid.
Dette show byder på 5 portrætter af kvinder gennem 5 tekster og 5 sange i et 60-minutters stort hjul af følelser. Fra monotoni til begær, alt hvad du skal gøre er at skifte hæle, klatre op til de forbudtes himmel og lade livet og skuespillerinden Lili Quintana overraske dig.
"

Kategori

Categoría del evento

Biograf Og Teater

Alder

Pris

Kontroller venligst hjemmesiden for arrangement / billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React