SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Cactualdea Park

Cactualdea Park Museer og turistcentre på Gran Canaria
Cactualdea Park Museer og turistcentre på Gran Canaria
Cactualdea Park Museer og turistcentre på Gran Canaria

Den største kaktuspark i Europa

6 m. Det er, hvad den højeste kaktus i Cactualdea Park måler. Den vil helt sikkert være hovedmotivet på de fantastiske billeder, som denne utrolige have kan medvirke til. Når man kommer ind i Europas største kaktuspark, overraskes man normalt af den imponerende højde af mange af de mere end 1.200 arter, som vokser her. Parken er på hele 15.000 m² og ligger i La Aldea de San Nicolás på det vestlige Gran Canaria. Det tager omkring en times tid at gå en frisk tur igennem dette underholdende område.

Et "cactarium" med palmer, Aloe Vera-planter, påfugle og skildpadder

Cactualdea byder på meget mere end tornefulde planter bragt til stedet fra eksotiske steder som Madagascar. Lige når man har passeret amfiteatret med lyden af klukkende vand, peger den kunstige vulkan i udbrud hen mod trapperne, der fører til den utroligt smukke have. En bred sti af sten går rundt om "cactariet", og herfra kan man se den ene kaktus efter den anden omgivet af palmer, Aloe Vera-planter og tidsler, mens påfugle, ænder, skildpadder og æsler ser ubekymrede til og føler sig hjemme som i deres naturlige element. Derefter er tiden kommet til at aflægge grotten et besøg, spise tapas i baren på terrassen og købe souvenirs.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER