SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Cocodrilo Park

Cocodrilo Park Zoologiske haver på Gran Canaria
Cocodrilo Park Zoologiske haver på Gran Canaria
Cocodrilo Park Zoologiske haver på Gran Canaria

Et lærerigt show med krokodiller i Agüimes

Cocodrilo Park ligger på øen Gran Canarias sydøstlige del i nærheden af Agüimes og byder på et overraskende show med krokodiller, hvor disse dyr fodres direkte for at vise deres stærke kæber, og en dyrepasser går tur med en unge, så publikum kan kærtegne den. Dette sker først og fremmest med et oplysende formål for at forklare adfærden hos disse dyr, der levede sammen med dinosaurerne. Da det er et privat modtagelsescenter for dyr, går entréindtægterne udelukkende til pasning af dyrene.

Zoo med krybdyr på Gran Canaria

Med 300 krokodiller fra Nilen, hvoraf den ene er op til 5 m lang, byder Cocodrilo Park på en enestående samling på De Kanariske Øer. Ud over tigre, hjorte og slanger er der små og store papegøjer, der også har deres eget show. Og hvis den besøgende ønsker at more sig lidt med at fodre aberne, kan der købes forskellige slags frugt og bananer i restauranten. Zooen tilbyder gratis bustransport tirsdag, torsdag og søndag, der udgår fra det store turistcenter i Maspalomas.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER