SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Holiday World

Holiday World Temaparker på Gran Canaria
Holiday World Temaparker på Gran Canaria
Holiday World Temaparker på Gran Canaria

Forlystelsesparken i Maspalomas

Holiday World ligger på sydsiden af Gran Canaria og er perfekt for de helt små. Den har mange forlystelser og aktiviteter for børnene såsom ponyridning, papegøjeforestillinger og endog en 4D-biograf. Til de største børn er der pariserhjulet, hvorfra man kan se hele Maspalomas turistcenter. Og da den ligger inde i et indkøbscenter, har den barer og restauranter, hvor man kan få noget at spise. Her kan børnene rigtig boltre sig og lege med deres forældre den ganske dag.

Underholdning for de helt små børn på Gran Canaria

Holiday World har forlystelser for alle aldre. De helt små børn er vilde med karrusellen, radiobilerne og boldbassinet. De største børn foretrækker den svimlende rutsjebane eller adrenalinen, der pumper i Sky Drop med et frit fald på 20 m. Og som en god afslutning på dagen er der ikke noget bedre end et spil bowling på bowlingbanerne i amerikansk stil. Og hvis de voksne skulle foretrække fitnessrummet eller spaen, tilbydes børnepasning.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER