SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Aqualava Waterpark

Aqualava Waterpark Vandlande på Lanzarote
Aqualava Waterpark Vandlande på Lanzarote
Aqualava Waterpark Vandlande på Lanzarote

Lejligheder med vandland i Playa Blanca

Aqualava Waterpark er et vandland med lejlighedskomplekset Relaxia Lanzasur Club. Vandlandet ligger i Playa Blanca på Sydlanzarote og er en enestående lejlighed til at kombinere afslapning med underholdning. Selv om alle har adgang til vandlandet, er det kun brugerne af lejlighederne, der har gratis adgang til faciliteterne. Man kan derfor ud over at tilbringe dagen blandt vandforlystelser nyde godt af minigolfbanen, spaen, supermarkedet og aftenunderholdningen. Det er det perfekte vandland til en uforglemmelig familieferie.

Vandforlystelser med opvarmede swimmingpools på Lanzarote

Vandlandet Aqualava Waterpark har mange forlystelser for alle. I børneområdet er der et slot med rutsjebaner med forskellig form og en stor beholder, der hele tiden hælder vand ud. Río Lento er velegnet til at lade sig føre med strømmen alene eller parvis. Ud over rutsjebaner for voksne er der en sjov swimmingpool med kunstige bølger. Som et kuriosum kan det nævnes, at dette vandland er bæredygtigt, eftersom der bruges geotermisk energi fra stedet til opvarmning af swimmingpoolerne.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER