SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Lanzarote Aquarium

Aquarium Akvarier på Lanzarote
Aquarium Akvarier på Lanzarote
Aquarium Akvarier på Lanzarote

Akvariet, hvor man kan svømme med hajerne på Lanzarote

I Costa Teguise på øen Lanzarotes østside kan man svømme med hajer i et akvarium. Lanzarote Aquarium giver mulighed for at dykke ved siden af en 1,8 m lang nursehaj og flere bambushajer. Det er en unik lejlighed til at gå i vandet sammen med arter, som det er meget svært at finde i det åbne hav. Denne aktivitet udføres altid under kyndig opsyn af eksperter, og man gøre det uden nogen form for forudgående forberedelse eller uddannelse.

Havdyr i et butikscenter i Costa Teguise

Lanzarote Aquarium råder over 33 anlæg med i hundredvis af havarter, lige fra nogle typiske arter fra De Kanariske Øer som f.eks. muræner og tigerfisk til tropiske såsom eremitkrebs og klovnefisk. En glastunnel løber igennem et af bassinerne, hvilket gør, at hajer, skildpadder og frøer svømmer få centimeter fra den besøgendes hoved. I de interaktive akvarier kan man desuden kærtegne nogle arter. Det gælder f.eks. søstjernerne. En unik måde at lære havets dyreliv på Lanzarote at kende.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER