SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Forestal Park

Forestal Park Temaparker på Tenerife
Forestal Park Temaparker på Tenerife
Forestal Park Temaparker på Tenerife

Et naturlandskab med eventyr og underholdning i La Esperanza

Klatre op på de højeste toppe, indånde duften af fyrretræ og opdage et hav af træer, der løber ud i et med havet... I hjertet af La Esperanza-skoven på Nordtenerife finder man Forestal Park, et fritidsområde med eventyr og udforskning mellem lianer og tovbaner. Parken, som man finder gemt væk i et naturlandskab med tusindårige træer, er et fantastisk sted, hvis man som noget alternativt ønsker at være i kontakt med naturen.

En temapark i det beskyttede landskab Las Lagunetas

Forestal Park er den største tema- og oplevelsespark i træerne på De Kanariske Øer. Et fritidsområde til aktiv turisme i en skov af kanarisk fyr, der er det helt perfekte sted til en dag i naturen. Den omfatter over 90 højdespil, klatrevæg, tibetanske broer og tovbaner, som giver ungdommen tilbage gennem denne nye udendørssport. Den har forskellige baner, der passer til alle aldre og til enhver fysisk kondition. Det kan stærkt anbefales at tage lange bukser og sportssko på, så man kan nyde oplevelsen godt klædt på.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER