SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Lago Martiánez

Lago Martiánez Fritidscentre på Tenerife
Lago Martiánez Fritidscentre på Tenerife
Lago Martiánez Fritidscentre på Tenerife

Fantastisk smukke swimmingpools designet af César Manrique

Lago Martiánez er et fritidskompleks beliggende i Puerto de la Cruz i den nordlige del af Tenerife. Komplekset har nogle helt enestående udsigter til havet og Teide og omfatter en stor kunstig sø omgivet af swimmingpools med smaragdfarvet vand, haver, terrasser og restauranter. Parken er designet midt i halvfjerdserne af den kendte kunstner César Manrique fra Lanzarote, som brugte elementer fra den traditionelle kanariske arkitektur og øens oprindelige flora.

Fritidsaktiviteter for hele familien tæt ved havet

Lago Martiánez er klassificeret som et bevarelsesværdigt område af kulturel interesse i kategorien historisk have og byder på et fritidsrum til alle aldre. Der er 4 swimmingpools til voksne og 3 andre indrettet til børn, som alle er omgivet af områder, hvor man kan tage sol. Der er desuden hængekøjer og parasoller. Komplekset omfatter flere terrasser, kiosker, restauranter og fik i 2006 sit eget kasino - alt sammen for at man får en perfekt dag med sol og hav.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER