SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Pirámide de Arona

Pirámide de Arona Turistattraktioner på Tenerife
Pirámide de Arona Turistattraktioner på Tenerife
Pirámide de Arona Turistattraktioner på Tenerife

Musikarrangementer på Sydtenerife

Pirámide de Arona ligger på Sydtenerife i Playa de las Américas og er en imponerende sal, hvor der afholdes alle slags events, udstillinger og forestillinger. De musik- og danseshows, der regelmæssigt afholdes i koncertsalen Pirámide de Arona, tiltrækker både turister og de lokale beboere på Tenerife: Det ville være utænkeligt at gå glip af en oplevelse af denne karakter, hvor kunsten smelter sammen med de allernyeste audiovisuelle teknologiske landevindinger, så ingen af publikum tager upåvirket derfra.

En perfekt aften i en enestående koncertsal

Lige i nærheden af Pirámide de Arona er der hoteller og restauranter: At nyde godt af en forestilling, der ikke kan ses tilsvarende noget sted i verden, i denne imponerende koncertsal og prøve lokale og internationale retter i en af områdets restauranter efter forestillingen er næsten et uundgåeligt program, der sætter prikken over i'et for en fuldendt aften. Oven i alt dette må man glemme ikke stranden lige i nærheden, bølgebruset og den behagelige aftentemperatur på Sydtenerife.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER