SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

San Miguel Slot

San Miguel Slot Turistattraktioner på Tenerife
San Miguel Slot Turistattraktioner på Tenerife
San Miguel Slot Turistattraktioner på Tenerife

En banket med middelalderturnering på Sydtenerife

På Sydtenerife i nærheden af Los Cristianos ligger det imponerende San Miguel Slot. Enhver, der besøger slottet, rejser tilbage i tiden til Middelalderen og kan nyde godt af en real forestilling med middelalderturneringer og -spil, mens man deltager i en banket. Familiens mindste vil undre sig over hestenes kræfter og sværdenes glans, og hele familien vil heppe på den ridder, der repræsenterer dem i turneringen og vil more sig over slotsnarrens påfund.

Forestillinger og musik til en munter aften

Når turneringen og banketten er færdig, hvor slotsgreverne på San Miguel altid sidder for bordenden, inviteres gæsterne inden for i den store balsal. Her i denne sal kan man som regel se forestillinger med akrobatik, ballet og capoeira (kampkunst), hvor musikken er i centrum. På San Miguel Slot vil de besøgende, hvad enten de kommer der med familien eller i selskab med gode venner, få en munter, medrivende aften, man vil huske længe.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER