Den historiske bydel i Agüimes

Antigo vestígio da conquista das CanáriasHistorisk levn fra erobringen af De Kanariske Øer

Agüimes-kommunen ligger i den sydøstlige del af Gran Canarias hovedby og var et af de områder, der først blev beboet efter den spanske erobring af øen i 1491. I byen blev der bygget biskoppelige godser efter ordre fra det katolske kongepar, kong Ferninand og dronning Isabella, og i dag lever byen af bæredygtig landturisme og den stigende handel med varer i havnen i Arinaga.

Man kan besøge alt lige fra oprindelige landsbyer til kirken San Sebastián

Som det har været tilfældet på en stor del af De Kanariske Øer, er mange indbyggere tidligere udvandret fra Agüimes til USA og Latinamerika. Men tiderne har vendt, fordi man siden da har oplevet fremgang som følge af en bedre udnyttelse af vandressourcerne. Siden det 16. århundrede har man dyrket sukkerrør, tomater og agurker. Kirken San Sebastián er et helt særligt sted af kulturel interesse. Det anbefales også, at man besøger de etnografiske seværdigheder, som for eksempel de gamle oprindelige landsbyer Temisas og Guayadeque.

Historical heritage
Historisk sammenhæng
Type
Den gamle bydel
Archeological sites
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Agüimes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
2
9
262
10045