Den historiske bydel i Arucas

Landbrugsøkonomi: først kochenillelusen og derefter bananer

Arucas ligger i det nordlige distrikt på øen Gran Canaria og er et tydeligt eksempel på det økonomiske boom, som øerne oplevede, da landbrugsproduktionen tog fart; først med kochenillelus og i dag bananer. Byen blev efter sin genopbygning først anerkendt som en by i slutningen af det 19. århundrede, efter spanierne i 1478 havde brændt byen ned i deres stræben efter at erobre territorier. Den oprindelige befolkning på De Kanariske Øer havde kaldt byen Arehucas, og dette er også navnet på den berømte lokale rom, som man siden det 19. århundrede har fremstillet på en fabrik i byen. Den er åben for besøgende.

Kirken San Juan Bautista, der nu er blevet omdøbt til øens katedral

En helt særlig del af byens historisk-kunstneriske arv er kirken San Juan Bautista, som landsbyen har omdøbt til at være byens katedral siden dens genopbygning i begyndelsen af det 20. århundrede. Kirken er bygget i en neogotisk stil og har nogle unikke kirkeklenodier med skulpturer fra Italien og malerier fra den flamske og andalusiske skole Hvis man vil nyde det gode vejr, kan det anbefales at gå tur i Gourie-parken og den botaniske have Las Hespérides, der blev bygget i 1880.

Historical heritage
Historisk sammenhæng
Type
Den gamle bydel
Archeological sites
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Arucas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
2
9
262
10045