Loro Parque

Et unikt spækhuggershow på De Kanariske Øer
Loro Parque har et unikt spækhuggershow på De Kanariske Øer. Haven ligger i Puerto de la Cruz på Nordtenerife og er kendt for et show, som ikke kan beskrives med ord. Her danser spækhuggerne i takt med musikken og dykker ned i et kæmpestort, gennemsigtigt bassin, hvor man kan se alle deres bevægelser under vandet. Deres spring og akrobatik er så imponerende, at det er helt normalt, at vandet sprøjter på de første rækker af publikum. Det er så afgjort noget, man ikke må gå glip af, når man besøger haven.
Den største samling papegøjer i verden i Puerto de la Cruz
Loro Parques internationale ry skyldes den imponerende samling af eksotiske dyr med mere end 300 papegøjearter. Formålet med Fundación Loro Parque er beskyttelse og bevarelse af udryddelsestruede dyr. Derfor har haven det største pingvinarium med over 250 pingviner. Den har desuden et akvarium, hvor fisk og hajer svømmer imellem koraler ikke langt fra den besøgende. Og i de store anlæg finder man gorillaer, tigre, ja, endog myreslugere. Et kæmpearbejde, som har gjort den fortjent til prisen Animal Embassy 2008 i dens egenskab af en bæredygtig, ansvarlig zoologisk have.
Catering
Parking
Shows
Localidad
Puerto de La Cruz
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045