Salobre Golf Old Course & New Course

To golfbaner i samme kompleks nær Maspalomas
Salobre Hotel Resort & Serenity, der ligger i den sydlige del af Gran Canaria i helt unikke naturomgivelser med fantastisk udsigt over Atlanterhavet og golfbanen, er nøje indrettet med henblik på nydelse, afslapning, ro og wellness. Til det formål byder dette 5-stjernede hotel på de mest eksklusive faciliteter og services på øen: golf, wellnesscenter, ørkenområde, forskellige gastronomiske oplevelser og meget mere. Og hvis Salobre Hotel har modtaget anerkendelse for noget, så er det for golf – det blev kåret til det bedste golfhotel i Spanien i 2016. Det er det eneste resort på Gran Canaria med to 18-hullers baner, New Course og Old Course, som fra den 17. oktober bliver til tre baner, der kombinerer de 18 huller i Old Course og de 9 huller (hullerne 1 til 3 og 13 til 18) med en par 36 på New Course. Der åbnes dermed igen for de spillere, der er allermest begejstrede for en helt unik golfbane. Salobre Golf er designet til spillere på alle niveauer og har nogle af de mest krævende og unikke huller på grund af de klippefyldte omgivelser og de udfordringer, de giver golfspilleren. Derudover er banen meget charmerende, da den er fuldstændig integreret i resortet og den omgivende natur med størst mulig respekt for landskabet.
Spil golf på Gran Canaria ved et 5-stjernet resort
Golfbanen New Course blev bygget i 2008 og renoveret med nye teesteder for omkring fire år siden. Banen er designet af Ron Kirby og har gennemgået en stor udvikling i de seneste år. Den omgivende natur og udsigten til bjergene og resortet gør udfordringen med at klare handicappet til blot endnu en grund til at spille her. Old Course, der åbnede i 1999, er den, alle resortets besøgende spiller på. Et smukt område med masser af beplantning og huller, der både er sjove og udfordrer spillernes teknik på denne unikke og professionelle golfbane. Denne 18-hullers PAR 71-bane er designet af Roland Favré og har været vært for så store mesterskaber som PGA i Spanien i 2006 og de spanske senior- og kvindemesterskaber i 2001. Og for nylig, i august 2022, var det her, det kanariske amatørmesterskab i golf fandt sted. Som om det ikke var nok, har Salobre Golf et Club Fitting Centre – et sted, der hjælper spillere med at forbedre deres spil ved brug af den nyeste Trackman System-teknologi. Dette system viser alle detaljerne i variationerne af spillerens svingbevægelse med en kampradars præcision og giver forslag til, hvordan du kan forbedre dine slag og dermed dine resultater på banen.
Even
71 & 36
Handicap
-
Hole number
18 & 9
Round time
-
Accomodation
Catering
Parking
School
Putting green
Localidad
Maspalomas
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
2
258
258
262
10045