Salobre New Course

Spil golf på Gran Canaria ved et 5-stjernet resort

Golfbanen New Course blev bygget i 2008 og renoveret med nye teesteder for omkring fire år siden. Banen er designet af Ron Kirby og har gennemgået en stor udvikling i de seneste år. Den omgivende natur og udsigten til bjergene og resortet gør udfordringen med at klare handicappet til blot endnu en grund til at spille her. Old Course, der åbnede i 1999, er den, alle resortets besøgende spiller på. Et smukt område med masser af beplantning og huller, der både er sjove og udfordrer spillernes teknik på denne unikke og professionelle golfbane. Denne 18-hullers PAR 71-bane er designet af Roland Favré og har været vært for så store mesterskaber som PGA i Spanien i 2006 og de spanske senior- og kvindemesterskaber i 2001. Og for nylig, i august 2022, var det her, det kanariske amatørmesterskab i golf fandt sted. Som om det ikke var nok, har Salobre Golf et Club Fitting Centre – et sted, der hjælper spillere med at forbedre deres spil ved brug af den nyeste Trackman System-teknologi. Dette system viser alle detaljerne i variationerne af spillerens svingbevægelse med en kampradars præcision og giver forslag til, hvordan du kan forbedre dine slag og dermed dine resultater på banen.

Even
36
Handicap
36 ladies & 28 gentlemen
Hole number
9
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Maspalomas
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
2
258
258
262
10045