SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Marina Rubicón

Marina Rubicón Marinaer og lystbådehavne på Lanzarote
Marina Rubicón Marinaer og lystbådehavne på Lanzarote
Marina Rubicón Marinaer og lystbådehavne på Lanzarote

En marina med alle faciliteter

Marina Rubicón ligger på den sydlige del af Lanzarote og er en af øens mest komplette marinaer. Den ligger mellem strandene Papagayo og Playa Blanca og er beskyttet mod passatvindene. Den har alle de faciliteter, som elskere af havet behøver. Landgangsbroen har kapacitet til 487 både med en længde på op til 70 m og byder desuden på ferskvand, el og internet. I selve marinaen kan man indgå aftale med et professionelt team, der tilbyder tjenester for at løse mekaniske eller elektroniske problemer på båden.

Markeder og butikker i en luksushavn

Cateringtilbud, garderobeskabe og brusere med omklædningsrum på havnen gør opholdet i båden mere behageligt. Ved fortøjningerne findes en lang række boutiques og restauranter for ikke at nævne markedet, som afholdes hver onsdag og lørdag, som er det ideelle sted, hvis man skal finde gaver og kunsthåndværk uden at gå væk fra havet. Marina Rubicón er en luksushavn, der har en dybde på 4,5 m ved lavvande.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN
487

487

7 m./ 4,5 m.

7 m./ 4,5 m.

DISCOVER