Mountainbikerute på sydsiden af Tenerife

På cykel til Izaña-observatoriet

Stigninger og nedkørsler præger denne rute, der tager sin begyndelse i La Esperanza i El Rosario kommune, der ligger på sydskråningen på den nordlige spids af Tenerifes højderyg. Efter en kort strækning køres der ad skovvejen i Los Ovejeros, hele tiden med stigning til Las Lagunetas, der er sidste lejlighed til at spise noget på turen. En stejl vej med fast underlag, hvor Güímar-dalen stilles til skue, fører til det næste bjergpas: Izaña-observatoriet i 2.300 meters højde og efter 38 kilometers tråd i cykelpedalerne på landevej.

Nedkørsel ad en 25 km lang sti

I 2.300 meters højde over havet starter en nedkørsel, der fører lige til indgangen til calderaen Circo de Las Cañadas. Mellem landskabet bestående af vulkansk sort sand og Teide-bjergets hvide gyvelbuske køres der hurtigt ned ad en bred 25 km lang sti, der utvivlsomt appellerer til fartelskere. På denne strækning møder man helt fantastiske udsigter: røde lavastrømme, skove med kanarisk fyr og med lidt held - skyhavet. Alt sammen en oplevelse, der giver lyst til at afslutte ruten i Villa de Arico, hvor der venter en god middag.

Distance
32 km
Højde
76 m
Slope
260 m
Is circular
Restaurant
Localidad
La Esperanza

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
1
257
13
262
10045