SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Atlantisk center for moderne kunst (Centro Atlántico de Arte Moderno – CAAM)

Centro Atlántico de Arte Moderno (CAAM) på Gran Canaria
Centro Atlántico de Arte Moderno (CAAM) på Gran Canaria
Centro Atlántico de Arte Moderno (CAAM) på Gran Canaria
Centro Atlántico de Arte Moderno (CAAM) på Gran Canaria

En rejse gennem den kunstneriske kultur i Afrika, Amerika og Europa

Dette vigtige museum er beliggende i den historiske bydel Vegueta i det historiske centrum af Las Palmas de Gran Canaria, som er øens hovedstad. Det altantiske center for moderne kunst (El Centro Atlántico de Arte Moderno –CAAM) er blevet De Kanariske Øers hovedmuseum for moderne kunst. Dets særegenhed ligger i målet om at fokusere på kritisk tænkning og den kunstneriske kultur fra tre kontinenter: Afrika, Amerika og Europa. Et komplet besøg, der samler malerier, tegninger, skulpturer, grafiske værker, postkort og interessante udstillingsprojekter, der alle har fokus på denne ”trekontinentalitet”.

Gratis udstillinger og butik

I dette kunstcenter, hvor der er gratis adgang for alle, tilbydes de besøgende et komplet program af udstillinger og en intens aktivitetskalender relateret til den moderne kultur. Dets bibliotek med næsten 57.000 specialiserede kunstbøger har en omfattende samling dedikeret den afrikanske og latinamerikanske kunst og kunstnere. Ligeledes er der en butik med en bredt udvalg af varer relateret til de forskellige kunstdiscipliner som f.eks. bøger, postkort, smykker, tasker eller papir- og dekorationsvarer, som er perfekte, hvis man vil have et minde om dette fantastiske besøg.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN
Ja

Ja

DISCOVER