SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Botanisk Have Viera y Clavijo

Botanisk Have Viera y Clavijo Museer og turistcentre på Gran Canaria
Botanisk Have Viera y Clavijo Museer og turistcentre på Gran Canaria
Botanisk Have Viera y Clavijo Museer og turistcentre på Gran Canaria

Besøg den største botaniske have i Spanien

Slugten Barranco de Guiniguada passerer et hjørne, som er så vidunderligt, at alle bliver betaget: den Botaniske Have Viera y Clavijo, den største i Spanien og en af de bedste i verden. På en spadseretur over de 27 hektarer kan man opleve den varierede flora, som den kanariske øgruppe kan bryste sig af. Den ligger ved Gran Canarias vigtigste by, i den nordøstlige del af øen, og er hjemsted for eksotiske og utrolige plantearter, hvoraf over 500 er oprindelige planter fra øerne, nogle i fare for udryddelse.

Kanarisk have med tusinder af kaktus, drageblodstræer og palmer

Grundlæggeren af dette paradis, svenskeren Eric Sventenius - der ligger begravet her - havde en drøm om at beskytte den oprindelige flora, en drøm som er blevet til dette univers, også kendt som den Kanariske Have. Der er åbent alle årets dage, det mest populære område er Jardín de las Islas (Øernes Have), på 7.000 kvadratmeter med massevis af fyrretræer, drageblodstræer og palmer. Ligeså utrolig er den eksotiske palmelund, som modtager den besøgende; kaktushaven, med 2.000 eksemplarer; haven med lokale plantearter (den såkaldte makaronesiske have) ; eller den altid overraskende laurbærskov.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER