SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Skibsmuseum

Skibsmuseum på La Palma
Skibsmuseum på La Palma
Skibsmuseum på La Palma
Skibsmuseum på La Palma

En intens og spændende gennemgang af marinehistorien

Skibsmuseet (Museo Naval) har til huse i skibet Barco de la Virgen beliggende på pladsen La Alameda i Santa Cruz de La Palma, som er øens hovedstad. Det drejer sig om en nøjagtig gengivelse af en karavel fremstillet i 1940 i forbindelse med begivenheden ”Bajada de la Virgen” under lokalfesten Fiestas Lustrales. Herefter er byens emblematiske sted blevet ét af de mest populære museer på La Palma. Inde i skibet er der en interessant samling af genstande fra marinehistorien som f.eks. navigationsinstrumenter, miniaturemodeller og grafisk dokumentation af stor historisk værdi. En intens og spændende gennemgang af fem århundreder.

Det mest besøgte museum på La Palma

Særegenheden ved stedet, hvor museet befinder sig, og den store historiske værdi af dets indhold har gjort skibsmuseet det mest besøgte museum på La Palma. Al information er detaljeret på flere forskellige sprog, og der er en guidetjeneste, som er praktisk for besøgende, der ønsker et dybere kendskab til historien, dette smukke museum rummer. Installationerne, der er moderne og istandsatte, indeholder interessante historiske emner og interaktive elementer. Der er en uforglemmelig oplevelse at stige om bord dette skib, der ligger midt i byen, og opdage dets spændende historie.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN
sí

sí

DISCOVER